Casa D’Italia is een Italiaanse delicatessenwinkel gelegen aan de Leusderweg 218 in Amersfoort.

 

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, net als de kennis die we hebben van Italiaanse producten die we graag met u willen delen. Met ons uitgebreide assortiment en de kennis waarover wij beschikken, behoren wij tot de beste Italiaanse delicatessen winkels in de regio

 

Ons assortiment bestaat uit vele soorten verse en lang houdbare Italiaanse specialiteiten. Wij hebben bijvoorbeeld bijna het volledige assortiment van De Cecco, een merk dat onder andere pasta’s, sausen, en bloem aanbiedt. Daarnaast hebben we nog diverse andere soorten ambachtelijke pasta’s. Ook hebben wij vele soorten tapenades, sausen en crackers, alsmede allerlei soorten potjes en blikjes met tomaten, bonen en wat al niet meer.

 

Natuurlijk ontbreken ook de vele soorten oliën, azijnen en balsamico’s niet in ons assortiment met als absolute topper San mauro, net als de vele soorten koffie. Tevens beschikken wij over wijnen uit bijna elke streek van Italië. Ook de enige echte hugo orginale is bij ons verkrijgbaar. En dan natuurlijk onze vers toonbank met vleeswaren, kazen, olijven, pasta, antipasti en al onze zelfgemaakte lekkernijen waaronder salades, pasta’s, lasagnevellen, en allerlei verschillende maaltijden.

 

Naast dit alles hebben we tot slot ook een bescheiden assortiment aan non-food artikelen zoals Illy servies, en pastamachines. Samen met u kunnen wij ook cadeaus samenstellen. Kleine pakketjes of een mooie grote mand, het is allemaal mogelijk bij Casa d’ Italia.

 

Er zijn natuurlijk nog vele andere producten die onze winkel verrijken, kom gerust een kijkje nemen in onze prachtige winkel en laat u meevoeren in de sfeer van Italië.

 

 C:\Users\wildick\Desktop\ondernemen\winkel front.jpg    

 

 

 

Powered by InterWord